Menu

Družini z 9. otroki je kupil dva nova avtomobila. Temu človeku se moramo klanjati!

Lep dan 9. 2. 2024 ob 12:15

Obstajajo nekateri znani obrazi, ki nam ostanejo v mislih zaradi njihove prijaznosti in dobrote do drugih. Ni skrivnost, da je nekdanji izjemni košarkar Shaq O’Neal eden najbolj radodarnih ljudi.

 

 

Pogosto pomaga tistim, ki potrebujejo pomoč, in obstaja veliko posnetkov, ki prikazujejo, kako plačuje stvari, ki si jih kdo ne more privoščiti.

Resnično je blagoslov imeti ga ob sebi.

 

Skupina Collins Kids je priljubljen račun na Instagramu s več kot 350 tisoč sledilci, ki ga vodi Karissa.

Karissa je mlada mati devetih otrok in pogosto objavlja vsebine o družinskem življenju.

 

 

 

Bivši košarkarski zvezdnik je z njimi vzpostavil stik prek Instagrama, in na začetku leta jih je celo obiskal v njihovem domu.

"Vstopil je in se igral z otroki, jih imel rad, jih spodbujal, zabaval, se fotografiral z njimi, jim podaril darila, spodbujal nas kot starše in nam izkazal toliko ljubezni," je Karissa zapisala v januarski objavi.

 

In, čeprav je družina morda mislila, da je vsega konec, ni bilo tako!

Shaq je načrtoval, da jih kmalu preseneti.

 

Pred nekaj dnevi se je znova obrnil nanje in dogovorili so se, da skupaj gredo na večerjo.

 

"Včeraj smo imeli presenečen obisk Shaqa. Kot družina smo šli na večerjo v restavracijo Babes Chicken. Bilo je tako zabavno se samo družiti in večerjati z njim."

 

Kljub temu to ni bilo konec presenečenj, ki jih je imel ta velika družina.

Naslednji dan jih je nekdanja košarkarska zvezda odpeljala v lokalno prodajalno Mercedes in naročila povsem nov prilagojen 15-sedežni kombi, ki bo prispel julija.

 

 

 

Družina je bila šokirana nad moško radodarnostjo in prijaznostjo, otroci pa ga niso mogli prenehati objemati.

In to še ni vse! Družina, skupaj s Shaqom, se je ponovno odpravila na večerjo, kjer mož ni mogel prenehati širiti sreče okoli sebe.

 

"Nato nas je peljal na večerjo v deželo deževnega gozda, kjer je plačal za celoten obrok [druge mize], ne da bi vedel, da so prišli od drugod in so tukaj na misijah.

Nato je natakarici, katere avto se je pokvaril danes, dodal napitnino v višini 1000 ameriških dolarjev," je razkrila mati.

 

Vendar se njegova radodarnost ni nehala niti tu.

Ko je izvedel, da ima oče devetih otrok tovornjak, katerega klimatska naprava in ogrevanje nista delovala pravilno že nekaj časa, je imel še eno odlično idejo.

 

Še eno vozilo!

 

Peljal jih je v prodajalno Ford in kupil nov tovornjak za moža.

Družina resnično ne bi mogla biti bolj blagoslovljena in srečna.

 

 

Foto:  Twitter/Overtime

 

Poleg denarja, ki ga je Shaq porabil zanje, pa je najpomembnejša stvar to, da je preživel kvaliteten čas z družino, se pogovarjal z njimi in delil modrosti z mladimi otroki.

 

VIDEO:

 

KOMENTARJI