Menu

Pogoji uporabe

Kot obiskovalec ali član spletne strani Lepdan.si se strinjate s splošnimi pogoji pri obiskovanju in uporabi te spletne strani, prav tako pri registraciji kot član spletne strani.

S prijavo na brezplačno prebiranje novic se strinjate, da lahko uredništvo portala Lepdan.si vaš elektronski naslov uporabi za pošiljanje povezav do novic s portala www.lepdan.si (newsletter) na vaš elektronski naslov. 

 

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “www.lepdan.si” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “Lepdan.si” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren.

Z vstopom na spletni portal potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Z registracijo na spletni strani Lepdan.si se strinjate, da ste posredovali resnične, točne in popolne podatke. Spletni portal Lepdan.si si kadarkoli pridržuje pravico prekiniti vaše članstvo na strani, ko za to obstajajo upravičeni razlogi. V primeru sporov z enim ali več drugimi (ne)člani, Lepdan.si ni odgovoren za kakršnokoli škodo, sedanjo ali prihodnjo, predvideno ali nepredvideno, znano ali neznano, ki izhaja iz določenega spora ali se nanj navezuje.

Noben javni podatek ne sme kršiti nobenega zakona, s tem se izrecno strinjate in ste za to odgovorni (skladno z javnim in kazenskim zakonikom). Lepdan.si si pridržuje pravico, da s spletne strani odstrani vsebine s strani članov in nečlanov, ki so zavajajoče, žaljive, spodbujajo nestrpnost in nasilje ali so napadalne. Lepdan.si si prav tako pridržuje pravico do odstranitve drugih objavljenih vsebin s strani članov in nečlanov, za katere meni, da so pravno sporne.

Lepdan.si ne more nositi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bo nastala zaradi uporabe te spletne strani, med drugim vključno z neposredno ali posredno škodo.

Kot uporabnik te spletne strani v celoti in brez zadržkov sprejemate polno odgovornost za vse informacije, ki jih objavite in/ali vse dejavnost v svojem profilu ali prek njega. Odgovorni ste za vse stvari, ki jih na tej spletni strani objavite v okviru vsebin, ki jih spletna stran nudi. Povezave do drugih spletnih strani, vključno z oglasi, gumbi in besedilnimi povezavami, so v odgovornosti lastnika povezave. Lepdan.si lahko prepreči povezave do drugih spletnih strani in jih kazensko preganja. 

Vsak član in obiskovalec naj bi prebral in razumel vsa opozorila in smernice te spletne strani, za vsako nadaljnjo uporabo te strani po opozorilu se bo štelo, da se izvaja izrecno v skladu z napisanim.  Za uporabo uporabniških imen, viso, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajokomentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam. Lepdan.si si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Vse vsebine na strani, ki so last Lepdan.si, ni dovoljeno kopirati, prepisovati ali kako drugače razmnoževati brez predhodnega soglasja spletnega portala Lepdan.si. V primeru nezakonitega razmnoževanja teh vsebin ima Lepdan.si kršitelja kazensko preganjati.

Lepdan.si v nobenem primeru ne odgovarja za prispevke obiskovalcev, kakor tudi ne more jamčiti za varnost in delovanje spleta. Povezave obiskujete na lastno odgovornost.

"Za uporabo uporabniških imen, viso, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajo komentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam."

KOMENTARJI