Menu

Študentka bedi celo noč ob umirajočem psu. To vas bo ganilo do solz!

Lep dan 4. 12. 2023 ob 18:26

Študentka vso noč drži v naročju umirajočega psa iz zavetišča, da ne bi umrl sam

 

 
 

Radi bi rešili vsakega psa, a realno gledano preprosto ni mogoče.

Janine se je morala soočiti s to težavo, ko je srečala psa po imenu Watson. Vidite, ona je ustanoviteljica Speranza Animal Rescue, zato skrbi za številne živali.

 

 

Watson je bil brezdomni pitbul, ki ga je v parku v Filadelfiji našel študent.

Ko je študent našel psa, ga je odpeljal k nujni veterinarski ambulanti, ker je imel mladič rane po telesu, tumor na zadnji nogi in je bil sestradan. Veterinar je študenta obvestil, da je Watson brez upanja. Imel je raka, ki se je širil in njegov čas je bil omejen.

 

Watson je šel iz veterinarske pisarne v zavetišče na tem območju. Osebje v zavetišču se je strinjalo, da lahko Watson ostane tam, da mu bo čim bolj udobno. 

"Imela sem občutek, da stvari naslednji dan ne bodo dobre," je Janine povedala Dodu. "Nisem ga hotela pustiti samega.

Ne takrat, ko me je najbolj potreboval.” Naredila je vse, kar je lahko, da bi ga potolažila, zbirala je odeje in pasje postelje ter ga držala blizu. Noč je preživela z Watsonom, ki ga je držala, ko je spal.

 

"Vso noč je spal kot kamen, tako tesno stisnjen k meni," je rekla Janine. "Jokala sem, dokler nisem zaspala in se tudi zbudila v solzah."

 

Watson je naslednje jutro začel hoditi v krogih in prenehal jesti in piti. Janine je vedela, da je blizu smrti. Še naprej ga je podpirala v tem težkem času.

 

 

Kmalu je Watson umrl, a je bil ljubljen, morda prvič v življenju.

 

"Tako sem hvaležna, da sem ga lahko močno držala zadnjo noč," je dejala Janine. "Govorila sem mu, kako zelo je ljubljen - in da je njegovo življenje pomembno. Srce se mi trga, a ne bi spremenila ničesar.”

 

VIDEO

 

 

KOMENTARJI