Menu

Hišo je zajel požar. Junaška mačja mama je šla med plamene in rešila 5 mladičev, potem pa se zgrudila ...

Lep dan 22. 2. 2023 ob 8:37

Kot starši vemo, bi naredili vse, da bi zaščitili svoje otroke. Naša želja, da bi bili varni, je pred našo lastno varnostjo in blaginjo.

 

 

Tale mačja mama se je znašla v zelo težki situaciji, ko je svoje mladiče rešila iz goreče stavbe. 

Ko so bili gasilci poklicani k gasenju požara, so opazili junaško mačko, ki je nosila svoje mladiče enega za drugim iz goreče zgradbe.

 

Petkrat se je vrnila v gorečo stavbo, da bi rešila svoje dojenčke, in ko jih je odnesla na varno, se je dotaknila nosov vsakega od njih, da bi se prepričala, ali so še živi.

 

 

Mačka, ki so jo pozneje poimenovali Scarlett, se je po junaškem reševanju zgrudila.

Glede na poročila je gasilec David Giannelli opazil, kako pogumna mačka rešuje njene mladiče.

 

»Scarlett je bila hudo opečena, ko je iz ognja vlekla svoje mačje mladiče. Njene oči so bile zaprte z mehurji, ušesa in tace je imela zažgane, njena dlaka pa močno opečena,« je pisalo v objavi.

 

»Večina njenih dlak na obrazu je zgorela. Ko je rešila mačje mladiče, so jo videli, da se je vsakega od svojih mačjih mladičev dotaknila z nosom, da bi se prepričala, da so vsi tam in živi, saj ji mehurji na očeh niso dopustili, da bi jih videla, nato pa se je zgrudila v nezavest.«

 

Brooklynskim gasilcem je uspelo pogasiti požar in zagotoviti zdravniško pomoč Scarlett in njenim otrokom. Na žalost eden od njenih otrok ni preživel, drugi pa so bili zdravljeni in našli večne domove.

 

 

Poglejte video te junaške mačke ...


VIDEO:

 

 

 

KOMENTARJI