Menu

Brutalno iskreno pismo ženske svojemu partnerju: Danes te gledam ...

Lep dan 10. 12. 2022 ob 11:05

“Ko imaš nekoga resnično rad, je tako, kot da bi mu rekel: "Videl sem vse tvoje temne plati. Vse dobro in slabo v tebi. Videl sem tvojo golo dušo, tvoje lepo, nepopolno bitje.

 

 

Tvoje rane, tvoje brazgotine. Preživela sva brodolome, boje. Bili sva močnejša od vsega tega. Ljubim te. Vse, kar si in vse, kar boš kdaj."

In vse je prišlo na svoje. res je A preden se vse kocke zložijo, moraš razpasti na kose.

 

 

In več kot enkrat. Nihče ni rekel, da je enostavno najti nekoga, ob katerem ti srce bije v enakomernem ritmu.

S katerim te ni strah trde teme, ko zmanjka elektrike in ne vidiš prsta pred očesom.

 

Sploh ne vem, koliko sem krvavela, ko sem zbirala zlomljene koščke tvoje duše.

Kolikokrat sem se potrkala na dno, samo da bi te dvignila.

 

Danes te gledam, človek, ki mi je v enem letu zlomil srce, večkrat kot vsi pred tabo skupaj. Tisti, za katerega sem mislila, da me bo zlomil, ko mi bo nekega dne rekel – ne morem te ljubiti.

 

 

Danes me objemaš, kot nihče pred teboj. In ne morem verjeti, da sva to midva. Ti in jaz. Mož in žena čez mesec dni. Ti in jaz. Dva potepuha.

 

Dva izgubljena in zlomljena, vse izgubljene dele sva našla drug v drugem. Praviš mi, da je težko biti s tabo in obstajati. 

Bojim se dneva, ko tvoj ljubim te ne bo dovolj. Bojim se ljubezni, ki ne zna raniti.

 

Gledam te, vpijam vsak delček tvojega dragega obraza. In z vsako minuto, ki mine, čutim, kako ljubezen prežema tudi najbolj skrite dele mojega bitja.

Želim ti povedati, da si najboljše od vsega, kar mi je Bog poslal.

Foto: Pixabay

 

Da so tvoje roke, s katerimi me tako močno objemaš, edino, kar me vrača v življenje. In ja, ne glede na to, kako težko je, ne morem obupati.

Upam, da boš razumel, če ti povem, da me je strah življenja brez tebe. Včasih me ta strah zbudi iz spanja, tako da dolgo sedim na postelji in objemam blazino.

 

Razumi me, navajen sem, da me na koncu zapustijo. In še vedno si tukaj. Tako sem vesela, da si tukaj.

Konec koncev, edina stvar, ki ti jo poskušam dokazati, je, da niso vsi ljudje na tem svetu rojeni, da te uničijo, goljufajo in izdajo.

 

Želim ti pokazati, da si lahko ob meni in s tem nekomu napolniš dušo. Želim ti dokazati, da sem srečna, ker obstajaš. Ti si razlog za vse.

Ne pusti me na cedilu. Ljubim te in tukaj sem zate.” 

KOMENTARJI