Menu

Deklica se je rodila s 3-krat večjim tumorjem od nje. Toda Bog očitno ni dopustil, da umre ...

Lep dan 18. 1. 2023 ob 18:16

Čudežna zgodba o preživetju te deklice ne bo kmalu pozabljena.

 

 

Ko so njeni starši videli ultrazvok, so bili soočeni z na videz smrtonosno diagnozo – njuna hčerka je na svet prišla z dvakrat večjim tumorjem na hrbtenici od nje same.

 

Napredek v medicinski tehnologiji ni mogel spremeniti možnosti za nebogljeno dojenčico; od 40.000 rojstev, podobnih njenemu, bi jih le 1 oseba preživela!

 

 

Kljub temu je Bog očitno že delal in pisal zgodbo o tej sladki deklici in ji omogočil nepredviden srečen konec, preden je sploh začela živeti:

že v maternici je bdel nad Saylor skozi 3 mesece prezgodnjega poroda in poznejše operacije, pri kateri je sodelovalo nič manj kot 25 vrhunskih zdravnikov, ki so v teh 6 urah združili vse svoje sposobnosti, samo da deklica ne bi prezgodaj zapustila tega sveta.

 

Že takrat je presenetila s svojo voljo do življenja. Saylor se je izkazala za močno deklico.

 

Danes je Saylor stara skoraj tri mesece in se dobro počuti doma, brez stranskih učinkov zaradi rojstva s tumorjem hrbtenice. Njeni zdravniki pravijo, da je lahko izjemno srečna, da je preživela.

 

Hvalite Boga ali kogarkoli že za način, kako nas ustvarja, nas nosi in nas uči, da so njegove poti nad našimi potmi. Saylor ima čudovito življenje. Poglejte ...

 

VIDEO:

 

KOMENTARJI