Menu

Ljudje so ga želeli izkoristiti za svoje koristi. Zdaj pravi, da jih jemlje z rezervo!

Lep dan 24. 4. 2024 ob 10:05

Znani hrvaški TV voditelj Petar Pereža je delil svoje pričevanje med gostovanjem v oddaji "Zakaj verujem" Hrvaške katoliške radijske postaje.

 

 

 

 

Odkrito je spregovoril o tem, kako pomembna mu je vera v življenju in kaj je spoznal v življenju.

 

Znani voditelj je dejal, da je že od malih nog bral v cerkvi in pel v zboru.

"Brez Boga me ne bi bilo.

Bog za vsakega ima načrt in ni treba bežati pred njimi.

 

Moj talent je bilo branje v cerkvi in petje v zboru. Kasneje se je to prelevilo v radijske oddaje in nato na televizijo."

 

 

 

Foto: Youtube/Pexels

 

Imam izkušnjo živega Boga:

Priljubljen obraz Dnevnika Nove TV je razkril, kako zaradi svojega dela, prepoznavnosti in priljubljenosti, skuša obvladovati ego.

 

"Človek se znajde na udaru laskavcev, ljudi, ki te želijo pridobiti.

Koliko so ti objektivni, jaz v to ne vstopam, toda vsak, ki ti hoče laskati ego, kot da ima nekaj zadaj skrito, ali si zdravnik, voditelj, avtomehanik in reče ti si najboljši, verjetno upa, da se boš bolje posvetil njegovemu problemu.

 

Zelo hitro sem spoznal, da je treba to vzeti z rezervo.

Mnogi se prenajedejo komplimentov in spustijo nadzor; menim, da to nima nobene zveze s stroko, ošabnost je nevaren greh, ni povezan s kakšno posebno stroko, a je pri nekaterih strokah bolj vidno," je razkril in povedal svojo izkušnjo živega Boga.

 

"Bog mi je očitno tako, da imam izkušnjo uslišane molitve in da imam izkušnjo živega Boga, kar sem doživljal že od zgodnjega otroštva.

Boga nikakor nisem hotel izpustiti izpred oči.

 

Morda sem se kdaj oddaljil od njega, vendar sem vedno, ko je bilo nevarno, rekel Bog, sprejmi me k sebi", je dejal Petar, ter dodal, da je človek sam kriv za vse, kar se mu dogaja.

 

KOMENTARJI