Menu

27-letnica najprej posvojila 4 sestrice, da ne bi bile ločene. Nato je sledil še en klic in ...

Lep dan 18. 1. 2023 ob 18:48

Ko je bila Lacey Dunkin stara 25 let, ni bila prepričana, ali se bo poročila v bližnji prihodnosti, vedela pa je, da želi postati mama.

 

 

 

"Malo sem razmišljala in ugotovila, da mi res ni treba biti poročena, to je v redu," je povedala Lacey, ki je zdaj stara 32 let.

 

“Vedela pa sem, da me vse življenje ne bo nehalo mučiti, če ne bom postala mama,” je povedala Lacey, potem ko je maja 2011 prejela dovoljenje za rejništvo.

 

Čez čas je prejela klic, da nekdo išče rejnika. Zapletlo pa se je, ko se je izvedelo, da je šlo kar za 4 deklice – in vse so bile sestre!

 

“Nikoli nisem mogla razložiti, kako zelo sem si tega želela,” je rekla, “nisem razmišljala o tem, da bi se jim postavila na pot. Bilo je na vse ali nič."

 

 

Nekaj časa po klicu so se dekleta preselila k Lacey in začela živeti pri njenih starših, kjer je tudi ona živela.

 

Sestri sta takoj vzpostavili dober odnos z Lacey, nato pa je še njena mama po devetih mesecih ponovno posvojila štiri deklice - Sophio, Melanie, Natalie in Kaylee - ter novorojenko Leo, ki je bila prej v drugem domu.

 

Lacey je povedala: "Manj kot mesec dni pozneje me je poklicala njuna mama in vprašala, ali bi bila pripravljena posvojiti pet deklet." 

Bila sem v šoku, saj vem, da je bila to težka odločitev.

 

Mama je s svojo odločitvijo pokazala, da ima svoje hčerke rada bolj kot karkoli drugega. Želela je narediti najboljše za tiste, ki so ji bili najdražji.

 

 

Lacey ni nikoli oklevala pri posvojitvi otrok.

Z leti je sprejela vse, kar ji pride naproti, in odkrila, da bo kmalu dobila še enega otroka za posvojitev.

 

Njena ljubezen do otrok in njen odgovoren pristop k posvojitvi sta nedvomno navdušujoča. 

"Prinašajo mi toliko sreče in kaosa, a brez njih bi bilo moje življenje dolgočasno in prazno," je dejala Lacey, "ponosna sem, da sem njihova mati, in hvaležna za vso ljubezen, ki so mi jo dali."

 

Lacey je svojo družino šestih deklet sprejela pred več kot tremi leti in je navdušena, da je njen dom zdaj popoln. Zdaj prebiva s Sophio (9), Natalie in Melanie (7), Kaylee (6), Leom (4) in Cecily (2).