Menu

Znana znamka avtomobilov zaposlila psa. Kako in zakaj? Poglejte!

Lep dan 20. 8. 2020 ob 11:14
Vztrajnost nas v življenju lahko pripelje daleč, tudi v srca ljudi.
 
 
Živ primer za to je pes iz Brazilije. Ta si je našel službo, družino ter postal slaven, le s tem, da se je prikazal.
 
V začetku letošnjega leta je osebje Hyundai Prime opazilo, da se v podjetju pojavlja pes. 
 
Sprva so mislili, da je to le začasna stvar in se bo le-ta kmalu odpravil k iskanju sreče drugam, toda s časom je postala jasna ena stvar - odločen je ostati. Tako se je podjetje odločilo, da ga poimenujejo Tucson Prime ter ga najamejo. Dobil je celo svojo osebno izkaznico.
 
 
 
Čeprav so psa posvojili že maja, je zgodba postala viralna šele v začetku tega tedna, ko je uradni račun Hyundai Brazil na svojem Instagramu objavil slike "svetovalca svetovalcev"
 
 
 
Povedali so, da je bil prvotni načrt omogočiti psu zatočišče, vendar mu je njegova sposobnost interakcije s strankami prinesla napredovanje.
 
 
Vodja razstavnega prostora Emerson Mariano je za Top Motor Brazil povedal, da so bile povratne informacije o Tucsonovi službi za stranke v trgovini izredno pozitivne in da se je okolje v njihovi organizaciji izboljšalo zaradi pasje "zelo skrbne in poslušne narave"
 
 
Mariano je povedal, da se je veliko kupcev vrnilo v trgovino tudi potem, ko so kupili avto, da bi se psu pozdravili in mu dali darila.
 
 
Upravitelj se je odločil, da bo psa sprejel med posebno deževno nočjo, ko mu je bilo za potepuha tako žal, da ga je povabil noter in mu ponuditi hrano ter vodo.
 
 
Mariano se je takoj navezal na psa in predlagal odboru, naj sprejmejo Tucsona kot maskoto. "Navsezadnje je podjetje od nekdaj prijazno do hišnih ljubljenčkov, zato smo se zdaj odločili, da bomo zamisel tudi v praksi izvedli", je dejal.
 
 
Po njegovem sprejetju so Tucsona odpeljali k zdravniku, da je dobil vsa potrebna cepiva. Tako je postal pravi član oglaševalske kampanje za Hyundai.

 Vir: tucson_prime