Menu

Študije pravijo: ljudje, rojeni januarja, bodo bolj verjetno bogati in slavni

Lep dan 23. 1. 2019 ob 10:38
To seveda ne bo prišlo samo od sebe, ampak študije so dale zanimive rezultate. Poglejte …
 
 
 
Študija, objavljena v reviji Journal of Social Sciences, je pokazala, da bodo tisti, ki so bili rojeni januarja ali februarja, bolj uspešni, kot tisti, ki so bili rojeni v poznejših mesecih.
 
Študija je zajela 100 znanih osebnosti različnih življenjskih usmeritev in slogov, od politikov, podjetnikov, pevcev, znanstvenikov do športnikov.
 
Rezultati študije so pokazali, da je veliko število uspešnih in bogatih imelo ali ima rojstne dneve v prvih dveh mesecih leta. 
 
 
 
ŠE ENA ZANIMIVOST
 
Prav tako so v raziskavi prišli še do ene zanimive ugotovitve: tisti, ki so rojeni med 20. januarjem in 18. februarjem, imajo še večje možnosti, da postanejo še bolj uspešni in bogati. 
 
Precej znanih osebnosti je bilo rojenih v tem obdobju. 
 
Recimo: 
 
Ellen DeGeneres, Wolfgang Amadeus Mozart, Cristiano Ronaldo, , Michael Jordan, Ashton Kutcher, Oprah, Jennifer Aniston, Bob Marley Abraham Lincoln.
 
Še ena je zanimiva študija, ki jo je izvedlo podjetje S&P, potekala pa je med leti 1992 in 2009. 
 
Foto: Pixabay
 
Rezultati so bili prav tako zanimivi: za otroke, ki so bili rojeni januarja, je bilo bolj verjetno, da so kasneje postali direktorji.
 
In še ena zanimivost glede ljudi, rojenih v januarju: 
 
Urad za nacionalno statistiko Združenega kraljestva je prišel do zanimivih podatkov – ljudje, rojeni v januarju, imajo tudi večjo možnost, da postanejo zdravniki. 
 
Če je res kaj na tem, presodite sami.
 
Naj bo to zgolj kot zanimivost, študije pač pravijo, da nekaj je na tem.
 
Vsekakor pa je najpomembnejše, da si usodo in uspeh v svojem življenju krojite sami, ne glede na to, kateri mesec ste rojeni.
 
 

Smo ti všeč?


x Zapri