Menu

Učitelj matematike je 63 učencem pripravil presenečenje, kot ga še ni bilo. Ko so prišli v razred, niso mogli verjeti svojim očem ...

Lep dan 7. 4. 2018 ob 11:05

Brent Walker je učitelj matematike na osnovni šoli. Odločil se je, da bo svoje učence presenetil z zelo posebnim darilom ob prazniku.

Takšnih učiteljev bi si želeli vsi, se strinjate? 😍 ♥️

Najprej je načrtoval, da se odpravi v svoj lokalno trgovino in vzame dovolj plastičnih velikonočnih jajc, da bi njegov razred 20 otrok lahko sodeloval v lovu na jajca.

Toda, ko je šel skozi trgovino in opazil velikonočne košarje, polne čokolade, bonbonov in igrač, je takoj želel, da bi jih lahko kupil.

Brent je na Facebooku postavil vprašanje, če bi bil kdo od njegovih prijateljev pripravljen sponzorirati z darili ne samo njegove učence, ampak vse tri razrede petošolcev, kar je skupaj 63 otrok.

Ta prijazen učitelj ni bil pripravljen na odziv, ki je sledil, ko se je pobuda razširila po spletu.

Brent je tako z darili prišel v šolo že naslednje jutro, da je prinesel svoje veliko presenečenje, njegovi kolegi učitelji pa so bili veseli, da so lahko pri tem pomagali.

Konec koncev, mnogi učenci iz te šole prihajajo iz družin, ki si ne morejo privoščiti daril.

"Mislim, da jih bo to dejanje spodbudilo, da se resnično potrudijo po najboljših močeh, ker vedo, da se ljudje, s katerimi se še niso srečali, borijo za njih in jih spodbujajo," je dejal učitelj.

Darila so sicer prihajala iz vse države.

A ni to čudovito? Ljudje znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno.

Delite naprej in širite dobro med čim več ljudi ...

 

 


Smo ti všeč?


x Zapri