Menu

Temnopoltemu paru se je rodil blonten fantek svetle polti. Mož je sprva pomislil, da ga je žena prevarala z belcem, ampak ...

Lep dan 18. 11. 2017 ob 12:26

To je še eden izmed primerov, ko se mati narava poigra z barvami. Marsikdo bi lahko pomislil, da ga je partnerka prevarala, toda resnica je bila drugje. Mali fantek je pač zares magičen otrok. 

Poglejte, kako prisrčen je! 

To je zanimiva življenjska zgodba srečno poročenega para Francisa in Arlette, ki sta bila v pričakovanju svojega drugega otroka. 

Ker sta oba temnopolta, je bilo to, kar sta zagledala, ko sta videla svojega novorojenčka, zares eno veliko presenečenje. 

Njun otrok je bil povsem svetle polti in povrh vsega še z blontnimi lasmi. 

Mož Francis je priznal, da je sprva pomislil na marsikaj: »Moja prva misel je bila: Je res moj?« 

Tudi zdravniki so se menda malce skrivnostno spogledali, toda Francis in njegova žena sta bila prepričana, kakšna je resnica. 

»Pogledal sem se z ženo in se zgolj nasmehnil. Z ženo sva dolgo časa skupaj in nikoli ni bilo prisotno vprašanje nezsvestobe.« 

Prvotni odziv medicinskih sester je verjetno tudi bil, da je tale ženska morala imeti odnos s kakšnim drugim belopoltim moškim. 

»Popolnoma zaupam moji ženi. Ko sem ga pogledal od blizu, je bil kombinacija mene in moje žene. Ima moj nos in ustnice moje žene,« je v smehu pripovedoval Francis. 

»Vse, kar lahko rečemo, je, da je mali Daniel naš čudež, in čeprav smo pozitivno šokirani zaradi barve njegove kože, se počutimo zelo blagoslovljeni. Lep je.« 

Njegova mama je ob tem dejala:

»Ko smo ga v porodniški sobi sprva zagledali, je nastala tišina, toda takoj ko sem ga dobila v roke, sem si želela zgolj, da je zdrav,« je dodala mamica. 

Ja, ni kaj, mati narava se je poigrala in pripravila še en čudež. 

Spoznajte tega majhnega navihančka še pobliže in delite tole zgodbo še med ostale. 

Zagotovo jih bo nasmejala in jim dala eno zanimivo informacijo. 

Poglejte video spodaj:

 

 


Smo ti všeč?


x Zapri