Menu

Navdušojoča zgodba ženske in njenega 60cm velikega moža dokazuje, da ženska ljubezen ne pozna meja

Lep dan 21. 9. 2017 ob 0:00

Ljubezen? Denar? Ali srce?

Kadar se nekdo odloči poročiti osebo s psihičnimi in/ali fizičnimi pomanjkljivostmi se marsikdaj pojavljajo dvomi, še več krat pa obtožbe raznih vrst.

Navsezadnje pa ljubezni ne moremo soditi le po izgledu. Mindie Kniss iz Arizone (ZDA), se je pred kratkim srečno poročila z Sean-om Stephenson-om, ki v višino meri le nekaj več kot 60cm. Srečen par, ki se službeno ukvarja z motivacijskimi predavanji se je spoznal preko skupnega prijatelja. Skupaj sta že od leta 2009, poročila pa sta se 14.9.2012, za tem, ko se je Mindie preselila v Chicago (ZDA), da bi bila bližje Sean-u.

Spoznajte Mindie in njenega 60 centimeterskega moža Sean-a.

Vir: Elite Readers

Poleg neizmerne ljubezni sta deležna tudi veliko kritik. Predvsem preko interneta se pojavljajo ljudje, ki dvomijo, da bi Sean, na kakeršen koli način, lahko zadovoljil Mindie.

Ampak Mindie vztraja pri tem, da je njen možek prava zverina v postelji. 

Vir: Elite Readers

Slišiva pripombe, da me moj mož naj nebi spolno zadovoljil. Lahko vam zagotovim, da v svojem življenju še nisem spoznala moškega, ki bi bil tako seksualen kot je Sean. Tako, da me te pripombe res ne motijo. Sicer pa je to privatna zadeva in se ne tiče čisto nikogar drugega!, pravi Mindie.

Samo zaradi svoje fizične disfunkcije še ne pomeni, da se Sean ne zna zabavati, razloži Mindie. Prizna pa tudi: Ja, priznam, da je seks drugačen kot z osebo >>normalne<< velikosti, osebno pa v tem ne vidim nobenega problema.

Moj mož je demon v postelji!

Vir: Elite Readers

Sean se je rodil z redko kostno boleznijo Osteogenesis Imperfecta ali boj znano kot motnjs krhkih kosti, ki je dramatično vplivala na njegovo rast in razvoj in je nevarna za njegove krhke kosti. Pri 18-ih letih je pretrpel že več kot 200 zlomov kosti. 

Verjameta, da ljubezen lahko premaga VSE. Glede na razliko v višini sta se uspela uskladiti in skupaj lahko premagata vse ovire, ki so na njuni poti. Vse le zato, da dokažeta da ni pomemben fizičen videz ampak le ljubezen in sprejemanje drug-drugega brez meja. 

Par srečno živi v Scottsdale-u, kjer vztrajno dokazujeta vsem, ki dvomijo v njuno razmerje. Mindie pa verjame, da bo le vztrajnost prinesla in naredila razliko.

Oglejte si tale ljubek video: 

 

 

 


Smo ti všeč?


x Zapri