Menu

Slastna torta iz breskev, ob kateri se vam bodo cedile sline!

Lep dan 28. 5. 2017 ob 14:03

Vsakdo ima rad dobro sladico, vendar vsakdo ne ljubi časa, ki je potreben za pripravo domače hrane.

Kaj je najboljši del recepta za torto iz breskev spodaj? Kako nam ta recept ne bi bil všeč, če pa ima tako okusne sestavine ...

Sestavine

-  2 pločevinki rezanih breskev

-  1 škatla mešanice za rumeno pogačo

-  maslo, razrezano na majhne koščke

-  1 žlička cimeta

-  1/2 žličke muškatnega oreščka

-  vanilijev sladoled

Odvisno, ali ste ljubitelj orehov:

-  1/3 skodelice zdrobljenih orehov (neobvezno)

 

 

Navodila

1. Prelijte konzervirane breskve z vsem sokom v 6-litrski »počasni štedilnik«.

2. Enakomerno izlijte mešanico za torte po breskvah. Potem potresite orehe, cimet in muškatni orešček preko vsega. Ne mešajte.

3. Enakomerno porazdelite rezine masla na vrh.

4. Kuhajte na visokem ognju 2 uri.

5. Ponudite torto skupaj s sladoledom.

6. Uživajte v slastnem okusu!

Celoten postopek priprave si lahko ogledate v nadaljevanju ...

 

 

KOMENTARJI